daniel-kaluuya

Skådespelarna Daniel Kaluuya och Lakeith Stanfield gör film tillsammans

En bild på skådespelaren Daniel Kaluuya
Foto: GQ – Daniel Kaluuya

Daniel Kaluuya (Get Out och Black Panther) och Lakeith Stanfield (Sorry to Brother You och Atlanta) kommer att jobba tillsammans i en film som görs av Warner Bros.

Det är ingen mindre än regissören Ryan Coogler som producerar filmen. Enligt Deadline kommer vi följa en ökänd medlem i Black Panthern Partyt (Kaluuya) som jobbar hårt för de svartas rättigheter i Amerika. Men det är flera personer som vill åt Kaluuya och det är en viss person i filmen som komme förråda honom och lämnar ut uppgifter till FBI, den personen spelar Stanfield, han kommer ha rollen som William O´Neal.

Fred Hampton i filmen har jobbar sig upp i Black Panther organisationen från botten till toppen där han blir en ganska viktig talesperson för organisationen. Men i ögona på FBI är han ett stort hot. Tyvärr så blev Hampton mördad under en raid godkänd av William O´Neal.

Filmen produceras av Ryan Coogler som gjort Creed och regisseras av Shaka King

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *