Nu har vi fått den senaste trailern till Terry Gillimas kommande film

En bild av Jonathan Pryce & Adam Driver
Foto: IMDb – Jonathan Pryce & Adam Driver

Terry Gilliams kommande film har fått namnet The Man Who Killed Don Quixpte ett projekt som de jobbat väldigt länge på.

Enligt Empire så har filmen länge varit under utveckling och flera gånger har det sett mörkt ut för filmen som aldrig når vita duken. Men nu kan Filmtopp bekräfta att filmen verkligen är klar och har varit så under ett helt år. Anledningen till att det varit så mycket problem är för att Amazon inte längre ville jobba och distribuera projektet. Men nu kan vi konstatera att den kommer dyka upp i april månad.

I filmen får vi se skådespelare som Adam Driver som spelar en aspirerande filmskapare Toby som mest jobbar med reklamfilmer men som vill bli en seriös filmskapare. Vi kommer också få se Jonathan Pryce som Don Quijotehar som har fått för sig att han är en medeltida kung.

En annan trevlig nyhet är att vi kommer få se Svenska skådespelaren Stellan Skarsgård.

Det har nu också släppt en alldeles ny trailer till filmen, The Man Who Killed Don Quixote har landat, se den här nedan.

 

Vad tycker du om trailern?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *