Tigers are not afraid.

TIGRES ARE NOT AFRAID – BIOPREMIÄR 26 APRIL

Issa Lopez är som en ny, ung, kvinnlig Guillermo del Toro – som ger gatubarnen i Mexiko en egen röst genom att blanda fantasi med verklighet i denna socialrealistiska thriller.

När Estrellas mamma plötsligt försvinner finns ingen kvar att ta hand om henne. Hon hamnar istället på gatan och går med i ett barngäng. Men den här gatans lag innebär inte bara att försöka överleva drogkartellerna, något annat är också ute efter dem. Något mörkare.

I TIGERS ARE NOT AFRAID tacklar Issa Lopez ett oerhört viktigt ämne, genom att ge röst till en hel generation barn som gömts och glömts av samhället. Hon blandar skickligt fantasielement med verklighetens faror och skapar en helt unik, om än skrämmande, värld.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *