Därför hoppade Ben Affleck av Batman

Därför slutade Ben Affleck som Batman

Ben Affleck berättar varför han gav upp Batman-jobbet.

Robert Pattinson har tagit på sig rollen som nya Batman, och vi har tidigare fått se bland annat Pattinsons nya look i en tidigare nyhet. Men frågan varför hoppade Affleck av är det nog många som undrar.

Foto: Warner Bros – Ben Affleck – Batman

Det var först tänkt att Ben Affleck skulle regissera och ha huvudrollen i en ny Batman, men efter att Batman v Superman: Dawn of Justice hade sin stora premiär så valde han att inte regissera, utan bara skådespela vidare. Efter att Justice League 2017 blev en flopp och Matt Reeves anställdes så hoppade Affleck av hela projektet, fyra månader sedan tar Pattinson över som Batman detta berättar Dark Horizons.

Då kommer vi till den officiella fråga – Varför hoppade Affleck av? Han berättar följande för tidningen New York Times:

Från började jag drack jag sprit med måtta under en längre tid och med tiden började jag dricka mer och mer och det i kombination med att mitt förhållande föll sönder. Detta var omkring 2015 och 2016. Spriten förstörde så mycket för mig. Det jag ångrar mest var mitt förhållande och vår skilsmässa. 

Ben Affleck hoppar av projektet på grund av sin alkoholproblem som blev värre när han hade ett fullproppat schema och The Batman var ingen liten uppgift att ta sig an.

varTips: läs om bra filmer på Filmguide!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *