Tales from the loop

Trailer till serien Tales from the Loop

Det är den Svenska konstnären Simon Stålenhag som inspirerade och ligger till grund för Amazons nya storsatsning, det vill säga sci-fi serien Tales from the Loop.

Nu har det äntligen släppts en trailer till Amazons storsatsning Tales from the Loop. Hela projektet kommer bli sex avsnitt långt och utspelar sig i en Amerikansk förort och i denna förort, långt under marken ligger en stor partikel-accelerator, en maskin som fått namnet The Loop. Det är högst troligt denna generator som gör att mystiska saker börjar ske med tekniska prylar i förorten. Filmen är baserad på Svenska Simon Stålenhag många konstverk.

Här nedan ser du trailern:

Läs mer om nya serier här på Filmguide!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *