Chris Evans i kommande Little Shop of Horrors

Chris Evans spelar tandläkare i kommande Little Shop of Horrors

Chris Evans är i skrivande stund i förhandlingar om att få en roll i adaptionen på kultfilmen som regisserades av Frank Oz. Nu kommer Greg Berlanti att ta över tyglarna och jobbar för produktionsbolaget Warner Bros Pictures.

I Little Shop of Horrors från 1986 har vi en hel del välkända skådespelare så som Rick Moranis, Steve Martin, Jim Belushi,John Candy och Bill Murray. Går allt som det ska med förhandlingarna så kommer Chris Evans att spela den sadistiske tandläkaren Orin Scrivello.

I filmen får vi följa floristen Seymour som är en mycket speciell florist som som har bekymmer med kärleken i sitt liv, för att döva denna smärta och ensamhet odlar han en talande köttätande blomma, Seymore behöver hitta mat till sin växt i form av människokött, berättar Dark Horizons.

I filmen får vi också högst troligen få se skådespelarna Taron Egerton och Scarlett Johansson.

Är du peppad på kommande Little Shop of Horrors?

Missa inte att läsa om fler nya filmer här på Filmguide!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *