David Leitch regisserar Deadpool 2

Flera nya filmer på gång av spännande regissörer

Tre etablerade regissörers nya filmer.

Nu har tre regissörer anslutit sig till tre nya filmprojekt och dessa regissörer är David Leitch, Eli Craig och Neil Burger.

David Leitch regisserar Deadpool 2
David Leitch på inspelningen av Deadpool 2. Foto: 20th Century Fox.

Läs mer om bra filmer på Filmguide!

David Leitch ligger bakom filmer så som Fast & Furious: Hobbs & Shaw samt Deadpool 2 och nu ska han regissera en film som fått namnet Bullet Train åt produktionsbolaget Sony Pictures. Det var först tänkt att Antonie Fuqua skulle regissera men nu har han i stället tagit på sig jobbet att producera. Fuqua har sedan en längre tid jobbat på projektet Bullet Train. Filmen baseras på en novell som Isaka Kotaro skrivit.

Eli Craig har gjort filmen Tucker & Dale vs Evil nu har han skrivit på kontrakt om att få regissera en ny skräckfilm, en uppföljare av The Hills Have Eyes och projektet görs för streamingjätten Netflix.

Neil Burger känner vi igen från filmer som Divergent och The Upside och han kommer nu regissera en live action sci-fi som bär namnet Summer Frost för produktionsbolaget Skydance och Temple Hill. Filmen är baserad på en kortfilm av Blacke Crouch.

Uppgifterna kommer från Variety och Hollywood Reporter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *