Snart premiär för Arvet

Snart premiär för Arvet

Är du sugen på smita ut till biografen och se dig en kvalitativ indiefilm och gömma dig från höstrusket? Du vill du se den nya filmen Arvet. Boka dina biljetter till filmen här. 

Handling: Neige har en komplicerad familj, men ett starkt band till sin morfar Emir som är den som uppfostrade henne. Hon besöker honom regelbundet på hemmet, men hans hälsa blir sämre, och till slut är dagen kommen. Hans bortgång inleder en identitetskris hos Neige, och spänningarna inom familjen blir allt mer påstridiga. Arvet är Maïwenns djupt rörande och insiktsfulla familjeporträtt om arv och förlust, baserat på hennes egen historia.

Biopremiär: 24 september.

Missa inte att läsa mer om bra filmer här på Filmguide. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *