farmen 2022

Farmen 2022 – Alla deltagare

Den 9 januari är det dags för Farmen 2022. En ny säsong i vilken 17 nya deltagare ska ta sig an utmaningen att leva som bönder gjorde på 1800-talet. Programledare är, likt förra året, Anna Brolin och vid hennes sida står Hans Wincent som kommer att agera mentor och vägleda deltagarna.

Det var 20 år sedan som den första säsongen av Farmen sändes på TV4 och för att fira jubileet så kommer en jubileumssäsong, Farmen 20 år, att sändas i fyra delar på TV4 med start 27 december. Dessutom kommer den första säsongen av Farmen från 2001 att publiceras i sin helhet på TV4 Play.

I den ordinarie säsongen ska 17 deltagare testa på livet som bönder på gården Norra Brandstorp i Smålands skogar. Här kommer deras samarbetsvilja sättas på prov, samtidigt som det är upp till bevis vem som i slutändan förtjänar att stå som vinnande storbonde och kamma hem prisvinsten på en halv miljon kronor. Nytt för i år är att det kommer vara en fördel att vara på Torpet, då det är där man kommer kunna samla in amuletter som sedan krävs för att vinna hela Farmen.

– I två decennier har Farmen lyst upp vintermörkret för den svenska TV-publiken och det känns kul att få presentera en ny fräsch säsong till våra trogna fans, samtidigt som vi firar det här 20-årsjubileet. Vi kan lova att den nya säsongen bjuder på en massa spännande Farmen-intriger, roliga utmaningar och en hel del dramatik, säger Joel Bendrik, exekutiv producent för programmet.

Farmen har premiär den 9 januari och Farmen 20 år har premiär den 27 december på TV4 och TV4 Play. Premiärsäsongen av Farmen från 2001 släpps i sin helhet på TV4 Play den 27 december.

Alla deltagare i Farmen 2022

Gerty Borg, 61 år, Trelleborg

Beatrice Larsson, 57 år, Göteborg

Josefine Ahlin, 23 år, Gävle

Cecilia Ahlborg, 39 år, Vollsjö

Victoria Verovic Larsson, 27 år, Stockholm

Keshia Barbour, 31 år, Rönninge

Izabella Andersson, 28 år, Norrköping

Helene Fransson, 26 år, Mölndal

Michela Jankulicova, 25 år, Uppsala

Abel Kakeeto, 44 år, Skarpnäck

Prins Wendel, 60 år, Ystad

Kalle Zeman, 37 år, Bromma

Niklas Johansson, 29 år, Stockholm

Alexander Segerström, 30 år, Stockholm

Jonas Svensson, 35 år, Strängnäs

Arlind Klimenta, 33 år, Halmstad

Levin Larsson, 31 år, Örby

LÄS OCKSÅ: Premiärdatum för alla nya Beck filmer 2022

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Farmen 2022 – Alla deltagare”