Älskar älskar inte säsong 2

Älskar, älskar inte säsong 2 – alla paren

Den kittlande och hjärtevärmande discovery+ originalserien Älskar, älskar inte är tillbaka med en ny säsong. Gamla och nya favoriter delar modigt med sig av sina kärlekshistorier, i med och i motgång, i det som har blivit hela Sveriges stora kärleksäventyr. Säsong 2 har premiär på discovery+ onsdag 26 januari samt måndag 21 februari på Kanal 5.

Älskar, älskar inte togs emot med stor värme, när säsong 1 hade premiär vårvintern 2021. Senare samma år kammade programmet hem en prestigefull statyett i den tunga kategorin Årets realityprogram på Kristallengalan. Den 26 januari är det Kristallen-prisade kärleksäventyret tillbaka med en andra säsong på discovery+. Säsongen sänds även på Kanal 5, med start 21 februari.

– Att medverka i Älskar, älskar inte har varit som en booster för vårt förhållande. Vi har fått tillbringa mer tid tillsammans, vilket har varit väldigt bra och värdefullt, säger Alessandro och Vitaly.

De kommer tillbaka i Älskar, älskar inte säsong 2

I säsong 2 återser vi tittarfavoriter, som Tony vars kärlek Cristy bor på andra sidan jordklotet tillsammans med lilla dottern Melissa. Familjen kämpar för att få återförenas, och med dem i kampen står återigen Tonys älskvärda bonusmamma Annika. Och så Mattias och Tanawarn, som svävat i ovisshet hur och när de kommer kunna ses igen. Micke och Rebecca får plötsligt ett glädjande besked om uppehållstillståndet, som de väntat så länge på.

Dessutom får vi lära känna Anna och Frank, där den senare planerar att flytta från en myllrande storstad till Annas lilla by i norra Sverige, Alessandro och Vitaly som står inför ett ”nu eller aldrig-vägskäl”, Erica och Omer, som planerar att gifta sig trots att de aldrig träffat varandra i verkliga livet tidigare, Sabrina, som söker mannen med stort M och har funnit honom i LatifKim som har flyttat till Elton i Kap Verde samt nyförlovade Viktor och Caroline.

Älskar, älskar inte – säsong 2 är ett kärleksäventyr om hur det är att vara upp över öronen förälskad i någon som bor i och är från ett annat land. I säsong 2 tar vi återigen rygg på kärlekspar som planerar att ta nästa steg i sina förhållanden – från ett distansupplägg till att försöka flytta ihop. Vi följer och dokumenterar paren, deras relationer till varandra och deras vardag samt hur de hanterar alla de utmaningar ett förhållande kan stöta på – inte minst när någon måste flytta från ett land till ett annat för kärlekens skull.

Alla paren i säsong 2 av Älskar, älskar inte:

Alessandro, 39, Stockholm och Vitaly, 35, Ukraina.

Mattias, 45, Huskvarna och Tanawarn, 39, Thailand.

Anna, 36, Sidsjö och Frank, 37, Sierra Leone.

Kim, 34, Norrköping och Elton, 29, Kap Verde.

Sabrina, 33, Stockholm och Latif, 32, Libanon.

Viktor, 30+, Vetlanda och Caroline, 30+, Nairobi.

Erica, 51, Göteborg och Omer, 34, Pakistan.

Tony, 46, Bjuv och Cristy, 23, Filippinerna.

Micael, 51, Eskilstuna och Rebecca, 33, Nigeria.

LÄS OCKSÅ: Premiärdatum för nya Beck filmerna 2022

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *