Sarah Paulson producerar och spelar i nya skräckfilmen Dust

Sarah Paulson producerar och spelar i nya skräckfilmen Dust

Sarah Paulson har mycket skräck på sitt CV och nu ska hon medverka i ny storfilm där hon även kommer hjälpa till och producera.

Det är skådespelaren Sarah Paulson som nu fått en roll i skräckfilmen Dust, berättar THR. Men inte nog med att hon har en roll i projektet, hon kommer även producera vilket troligen passar ganska bra då hon medverkat i TV-serier som American Horror Story och Ratched. Paulson har tidigare också medverkat i andra Searchlight Pictures filmer, som 12 Years a Slave och Martha Marcy May Marlene.

Sarah Paulson producerar och spelar i nya skräckfilmen Dust
American Horror Story. Foto: FX.

Dust kommer distribueras av Hulu i varje fall i USA så vi i Sverige får se när filmen kommer till oss. Regin står Will Jolines och Karrie Crouse för och Crouse kommer även skriva manuset.

Handling:

Dust kommer skildra en mamma som är fångad i sitt hem under en sandstorm, då hon känner av en hotfull närvaro. Hon kommer skydda sin familj till varje pris.

Än så länge har vi ingen aning vad det är som hotar mamman, det kan vara gastar eller levande människor. Filmens inspelning påbörjas i augusti och kommer troligen ha sin premiär under 2023.

LÄS OCKSÅ: Nya Super Mario-filmen släpps 2023

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *