Jessica Chastain.

Jessica Chastain i ny actionfilm

Vi vet sedan tidigare att Chastain är en skådespelare som ofta väljer att ha en roll i actionfyllda filmer så som Interstellar och The Martian. Nu kommer hon ha en roll i actionladdade Eve och nu har den första bilden landat.

Empire berättar att vi kommer få se en film fyllt med vågade stunt och nu kan vi också se den första bilden här nedan. Vad filmen kommer handla om är inte riktigt klart än, det vi vet är att Chastain kommer spela lönnmördare som jobbar åt en hemlig organisation och att hon reser jorden runt för att utföra sina uppdrag. Men under ett uppdrag går inte allt som det ska, något gåt väldigt fel och hon måste nu slåss för sin överlevnad.

Regissören Tate Taylor som jobbat med Chastian i filmen The Help har tagit på sig uppdraget att göra denna nya actionfilm. I Eve kommer vi få se skådespelare som Geena Davis, Colin Farrell och John Malkovich för att nämna några.

Vi har inte fått något premiärdatum för filmen i skrivande stund.

Tycker du Jessica Chastian passar bra i actionfilmer?

Missa inte att läsa mer om bra filmer här på Filmguide.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *