Alita: Battle Angel toppar filmtoppen.

Men mer pengar måste in.

En bild på Alita

Alita: Battle Angel toppar just nu biotoppen men det räcker inte ekonomiskt. Filmen kostade 200 miljoner dollar göra och har spelat in 151 miljoner dollar världen över.

Det är ingen mindre än James Cmeron som producerat den spektakulära filmen Alita: Battle Angel med fantastiska CGI-effekter. Det har gått ganska bra för filmen inkomstmässigt då den har omsatt 151 miljoner dollar världen över.

Men eftersom filmen kostade hela 200 miljoner dollar att göra. är 151 miljoner alldeles för lite. Enligt Variety genererar dock  filmenfortfarande  stora summo, men vi kan förstå att skaparna blir nervösa när filmen tjänar in ca 27-32 miljoner dollar i veckan. Dock ska vi veta att det är en väldigt lång väg dit. Men filmen har än inte haft premiär i Kina.

Har du sett Alita: Battle Angel? Vad tyckte du?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *