Sara Uddståhl. Foto: Nordic Entertainment Group.

Sara Uddståhl utsedd till försäljningschef för NENT Groups svenska TV-kanaler

Sara Uddståhl. Foto: Nordic Entertainment Group.
Sara Uddståhl. Foto: Nordic Entertainment Group.

Sara Uddståhl har utsetts till försäljningschef för Nordic Entertainment Groups (NENT Group) svenska TV-kanaler. Utnämningen förstärker ett av NENT Group Sveriges viktigaste affärsområden, med TV-kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10.

Sara Uddståhl började som regional säljare på NENT Group i Sverige 2006, och gick sedan över till den nationella försäljningsorganisationen, där hon starkt bidragit till bolagets kommersiella framgångar. I rollen som försäljningschef för Free-TV för NENT Group Sverige kommer Sara att rapportera till Mats Nyman, Vice President för Free-TV.

Mats Nyman: “Sara är helt rätt person för att fortsätta utveckla och driva Free-TV:s annonserbjudande på alla plattformar. Hon har precis det kunnande och driv som behövs för det här viktiga affärsområdet, och jag ser fram emot att göra den här resan tillsammans med henne.”

Sara Uddståhl, försäljningschef för Free-TV, NENT Group Sverige: “Jag är glad och stolt över möjligheten att fortsätta utveckla affären för våra TV-kanaler på bästa sätt tillsammans med ett väldigt kompetent team. Mina tolv år på bolaget har gett mig en erfarenhetsbank som jag tar med mig in i rollen, och som gör startsträckan kort.”

I samband med utnämningen av Sara Uddståhl har Fredrik Påhlman antagit rollen som ”Head of Trading” för att sätta ännu större fokus på kundernas behov. Fredrik Påhlman kommer att rapportera till Sara Uddståhl.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *