Ben Affleck

Varför hoppade Ben Affleck av storfilmen Batman?

Här kommer vi besvara frågan – varför inte Affleck ville ta sig an fler Batman-filmer.

Nu har Robert Pattinson tagit på sig rollen som nya Batman, och vi har tidigare fått se bland annat Pattinsons nya look i en tidigare nyhet. Men frågan, Varför hoppade Affleck av? är det nog många som undrar.

Det var först tänkt att Ben Affleck skulle regissera och ha huvudrollen i en ny Batman men efter att filmen Batman i filmen Batman v Superman: Dawn of Justice hade sin stora premiär så väljer han att inte regissera filmen dock var de då tänkt att han skulle spela Batman.

Men efter att Justice League 2017 fler en flopp och Matt Reeves anställdes så hoppar Affleck av hela projektet, fyra månader sedan tar Pattinson över som Batman detta berättar Dark Horizons.

Då kommer vi till den officiella fråga, – Varför hoppar Affleck av? Han berättar det för tidningen New York Times och han berättar följande,

– Från började jag drack jag sprit med måtta under en längre tid och med tiden började jag dricka mer och mer och det i kombination med att mitt förhållande föll sönder och detta var omkring 2015 och 2016. Spriten förstöra så mycket för mig. Det jag ångrar mest var mitt förhållande och vår skilsmässa. 

Ben Affleck hoppar av projektet på grund av sitt alkoholproblem som blev värre när han hade ett fullproppat schema och The Batman är ingen liten uppgift att ta sig an.

Har du någon favorit film med Ben Affleck?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *