Robert pattinson

Robert Pattinson i ny thriller

Skådespelaren Robert Pattinson har fått en roll i kommande thrillern The Star at Noon.

Det är Claire Denis som kommer regissera en ny thriller där Robet Pattinson har huvudrollen och projektet finansieras av A24 som på senare tid släppt ett flertal uppskattade filmer som tillexempel The Lighthouse, Midsommar, Uncut Gemes och Lady Bird för att nämna några av dem.

Filmen kommer utspela sig 1984 under den stora revolutionen i Nicaraguas. Pattinson kommer spela en mystisk affärsman som träffar en Amerikansk journalist (Margaret Qualley), de båda fattar tycke för varandra och romanen eskalerar, tillsammans försöker de båda fly landet för att ha en chans att överleva berättar Indiewire

Manuset till filmen kommer baseras på Denis Johnsons novell som släpptes 1986 och kommer skrivas om till manus av Denis själv tillsammans med Lea Mysius och Andrew Litvack.

Filmen kommer ha premiär under 2021. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *