Filmen Rebecca med Armie Hammer

Armie Hammer hoppar av filmprojekt

Den Amerikanska skådespelaren Armie Hammer byts ut mot en annan skådespelare på grund av att han anklagats för att ha skickat opassande meddelanden via sociala medier.

Vi har tidigare sett Armie Hammer i filmer som Call Me By Your Name och Sorry To Mother You, nu visar det sig att han enligt Variety blir utbytt mot en annan skådespelare på grund av anklagelserna om att han ska tydligen vara med i en skandal på sociala medier där han skickat kränkande meddelanden och det är till stor del därför han byts ut i dramat Shotgun Wedding så nära inpå produktionsstarten. Hammer skulle i filmen spela mot bland annat Jennifer Lopez.

Armie Hammer berättar själv:

– Jag kommer inte att besvara dessa anklagelser, jag har blivit utsatt för hat och skitsnack på sociala medier. Är inte heller intresserad av att jobba fyra månader på en film utan att få träffa mina barn.

Detta innebär alltså att det var Hammers egna beslut att hoppa av. Läs om nya bra filmtips på Filmguide.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *