Christopher Nolan vill rädda filmindustrin.

Christoper Nolan vill rädda filmindustrin

Christopher Nolan och flera andra regissörer har nu gått samman för att vädja till politikerna i England att filmindustrin just nu går på känna och behöver hjälp i form av bistånd. Det är utöver Nolan regissörer som Steve McQueen, Ridley Scott, Edgar Wright, Danny Boyle, Paul Greengrass, Matthew Vaughn och många fler som ansluter sig för att rädda filmindustri, berättar Deadline.

Flera biokedjor i Amerika och Europa visar inga filmer på grund av viruset och streaming tjänar inte in de summor som behövs för att göra mer film och finansiera andra projekt. Tillsammans har regissörerna skrivit ett brev till politiker i bland annat England för att få igenom idéen och rätten till bidrag.

LÄS OCKSÅ:

Marvels nya filmer och serier 2021

Regissörerna vill alltså se att filmindustrin har möjlighet att söka bidrag till sina projekt.

Antalet biobesökare har minskat med hela 76%.

Ser du fram emot att kunna återvända till biograferna?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *