Tillsammans med Strömstedts kommer tillbaka

Tillsammans med Strömstedts säsong 5 – då kommer den

Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med en ny säsong av succéprogrammet “Tillsammans med Strömstedts”. Under våren besöker de bland andra Lotta Engberg och Mikael Sandström, Carl Bildt och Anna Maria Corazza Bildt samt Måns och Ciara Zelmerlöw.

LÄS OCKSÅ: 

Tips på bra filmer

Den 18 februari återvänder relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts till TV4. Niklas och Jenny Strömstedt möter åtta kända par för tänkvärda och ärliga samtal om att leva tillsammans.

– Relationer är ju vad den största delen av livet handlar om och jag tycker att alla par vi besöker i den här fjärde säsongen bjuder på mycket användbara och tänkvärda visdomar. Jenny och jag har fått vara med om både allvar och lek, nyförälskelse och fördjupad kärlek och sorg och glädje. Det ska bli roligt att ta del av tittarnas reaktioner, säger Niklas Strömstedt.

Se trailern till den senaste säsongen:


I den nya säsongen kommer makarna Strömstedt att besöka några av Sveriges mest omtalade par. Hur lyckas Christina Schollin och Hans Wahlgren hålla kärleken vid liv efter nästan 60 års äktenskap? Är det en för- eller nackdel att dela yrke med sin partner som Julia Dufvenius och Christopher Wollter? Hur är det för Johan de Jong Skierus att leva med en elitidrottare som Sarah Sjöström? Det är några av frågorna som får svar.

Nytt för i år är att välkända psykologen och relationsexperten Anna Bennich tar över som programmets parterapeut. Tillsammans med henne kommer Jenny och Niklas Strömstedt i varje avsnitt att djupdyka i funderingar kring relationer och att leva tillsammans.

– Det känns jätteroligt att få hälsa Anna välkommen som programmets nya terapeut. Jag tror verkligen att tittarna kommer att uppskatta hennes lättfattliga och mänskliga sätt att prata om de små och stora frågorna som vi alla brottas med i våra relationer, säger Clara Tengbom, exekutiv producent.

Tillsammans med Strömstedts har säsongsstart torsdagen den 18 februari klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *