Jared Leto som Jokern

Jared Leto gör serien Adrift med Darren Aronofsky

Det är Apple som finansierar en ny serie där vi bland annat får se Oscarsvinnande skådespelarna Anne Hathaway och Jared Leto, som ska jobba på nytt med Darren Aronofsky.

Den nya serien bär namnet Adrift och är i skrivande stund under utveckling, vad vi vet i nuläget är att projektet finansieras av teknikjätten Apple och kommer landa hos Apple+, berättar Deadline. Vi kommer bland annat få se skådespelare som Oscarsbelönade Jared Leto och Anne Hathaway. Det var för cirka 20 år sedan Aronofsky jobbade tillsammans med Leto i filmen Requeim of a Dream.

Darred Aronofsky ligger bakom flera riktigt framgångsrika filmer så som Pi, Requiem for a Dream, The Fountain och Mother!. Storyn till serien är skriven av Koji Suzuki som tidigare ligger bakom remaken av The Ring.

Darren Aronofsky kommer dock inte själv rodda serien utan kommer att få hjälp av skräckfilms mästaren Jason Blum och hans produktionsbolag Blumhouse Productions som ska hjälpa till att producera. Blumhouse ligger bakom filmer som Get Out och The Invisible Man.

Serien kommer gå under temat skräck och handla om att en mindre fiskebåt med fiskare stöter på en enorm övergiven yacht mitt ute i havet och frågor börjar komma till ytan. 

Här kan du läsa mer om bra filmer på filmguide!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *