Duellen på Viaplay

Mackan Edlund comeback som expertkommentator i Duellen

Duellen på Viaplay

Efter två år utanför TV-rutan gör TV6-profilen Mackan Edlund comeback, denna gång som expertkommentator i vårens stora underhållningssatsning Duellen. Men ingen Mackan utan Erik. På ett coronasäkert avstånd får expertkommentatorn sällskap av sin mångårige radarpartner Erik Ekstrand, som axlar rollen som flygande reporter. Tävlingsprogrammet Duellen har premiär söndag den 14 mars kl 19.30 på Viaplay, Viafree och TV3.
– Det här uppdraget passar mig som handen i handsken. Som expertkommentator kommer jag kunna påverka duellanterna på många olika sätt och vis, på gott och ont men alltid med en glimt i ögat, säger Mackan Edlund. 

Har du någon gång undrat om en alpin skidåkare kan slå en rallybil i utförsåkning? Eller vem av en tungdykare och en elitsimmare som kan hålla andan längst under vattnet? I vårens stora tävlingsprogram Duellen får du svaret när människor, maskiner och djur möts i galna, roliga och spännande dueller.
Programledarduon Margaux Dietz och Pontus Gårdinger kommer få sällskap av TV6-profilerna Erik och Mackan, som tar sig an rollerna som expertkommentator och flygande reporter. Mackan Eklund blir expertkommentator i studion medan Erik Ekstrand är flygande reporter på fältet för att introducera duellerna. I Duellen får vi under tio söndagar följa tio färgstarka lag som ska försöka gissa rätt på utgången i olika dueller. Det lag som tar sig till den sista duellen i varje avsnitt kan vinna det stora priset på 50 000 kronor.
– Det här uppdraget passar mig som handen i handsken. Som expertkommentator kommer jag kunna påverka duellanterna på många olika sätt och vis, på gott och ont men med alltid en glimt i ögat. Det ska bli otroligt kul att få göra denna satsning tillsammans med NENT Group och jag vågar utlova en minst sagt tävlingsinriktad vår, säger expertkommentatorn Mackan Edlund.

Underhållningsprogrammet Duellen har premiär kl 19.30, söndag den 14 mars, och kommer att sändas i tio avsnitt på Viaplay, Viafree och TV3. Tittarna kan också vara med och interagera genom att gissa hemifrån med den nya Duellen-appen som kommer att finnas att ladda ner där appar finns.

Duellen görs i samarbete med Snabbare.

Hitta fler tips på nya filmer och serier på Filmguide.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *