Filmen Borg med Sverrir Gudnason

Sverrir Gudnason och Nanna Blondell i actionfilm

Det är svenska Sverrir Gudnason och Nanna Blondell som kommer att medverka i actionthillern Omerta 6/12 som baseras på en bok skriven av ilkka Remes. Den släpptes 2006 och är kretsar kring Finlands självständighetsdag. Det är minst sagt en populär bok då den sålts i över 151.600 exemplar, berättar HD.

Boken handlar om en hemlig agent vid namn Max Tanner och den rollen kommer att spelas av Jasper Pääkkönen. Agent Tanner får i uppdrag att förhandla vid ett gisslandrama som sker under Finlands självständighetsdag, därav titeln.

LÄS MER:

Nya filmtips

Gudnason ska spela militären Vasa Jankovic och Blondell gör rollen som Sylvia Madsen, en agent med rötter i Sverige.

Filmes regissör Aku Louhimies berättar följande:

– Jag är oerhört glad över att ha möjlighet att regissera en internationell action-thriller av denna skala. Dessutom med dessa internationellt erkända och begåvade skådespelare, kommer det att bli en storslagen upplevelse på vita duken.

Filmen beräknas landa på bio 2021 och TV-serien under 2022 för att då visas av Cmore

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *