A Star Is Born

Bradley Cooper och Paul Thomas Anderson gör film tillsammans

Bradley Cooper och Paul Thomas Andersson har båda blivit nominerade till åtta Oscars var, men aldrig kammat hem priset. Nu ska de göra film tillsammans.

Det är Bradley Cooper som ligger bakom A Star is Born, nu kommer han jobba tillsammans med regissören Paul Thomas Anderson som regisserat filmer som There Will be blood och Boogie Nights. Deras kommande film utspelar sig i San Fernando Valley på 70-talet och finansieras av produktionsbolaget MGM. Vi känner inte till vad filmen kommer få för titel i nuläget.

Det går rykten om att Cooper kommer att ha en huvudroll men vilken roll han får är oklart. Filmen ska handla om en pojke som börjar gymnasiet i en skola i San Fernando Valley på 1970-talet berättar Hollywood Reporter.

Anderson har skrivit manuset och kommer ocksåatt  producera tillsammans med Sarah Murphy. Vi är inte helt säkra på när projektet kommer påbörjas eftersom de sagt att filmen påbörjas när Covid-19 smittan lagt sig i Los Angeles, så pass att man kan göra film igen.

Värt att nämna är att Cooper fortfarande kommer att producera Guillermo del Toros film Nightmare Alley.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *