Jared Leto i nya Tron filmen

Jared Leto i nya Tron filmen

Nu har det visat sig att Gareth Davis skrivit på kontrakt om att regissera nya Tron filmen åt Disney. Ingen mindre än Jared Leto har en huvudroll.

Det är Variety som går ut med denna nyhet om att den australienska regissören Davis kommer regissera och för er som inte vet så slog han igenom stort 2016 då han gjort filmen Lion som blev nominerad till hela sex Oscars, bland annat som bästa film men kammade aldrig hem någon. Davis har även sysslat mycket med serier och varit delaktig i Top of the lake. Vi har även fått veta att Jared Leto kommer att spela huvudrollen.

Denna film kommer bli den tredje Tron rullen, första släpptes 1982, den andre 2010 och den första Tron filmen var extremt avancerad för sin tid då de släpptes i början av 80-talet. I de båda filmerna fick vi se Jeff Bridges i huvudrollen, huruvida han kommer få en roll i tredje Tron är oklart.

Läs mer om bra filmer här på Filmguide!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *