Guillermo del Toros nya film

Guillermo del Toros nya film

Den Oscarsbelönade regissören Guillermo del Toro pausade för ett tag sedan inspelningen av hans kommande film. Han berättar själv att han prioriterar säkerhet före allt annat.

Foto: Guillermo del Toro

Guillermo del Toro har tidigare vunnit Oscars för sin film The Shape of Water. För en tid sedan fick vi veta att han trycker på pausknappen på hans kommande produktion som bär namnet Nightmare Alley. Filmen baseras på William Lindsay Greshams novell.

Nightmare Alley får vi bland annat se Bradley Cooper som spelar en manipulativ karnevalsarbetare som blir förälskad i en mystisk, farlig psykiatriker som spelas av Cate BlanchettGuillermo del Toro pratade med Indiwire för ett tag sedan där han berättade:

– Vi pratade med produktionsbolaget och vi var väldigt snabba med att trycka på pausknappen och ingen i mitt gäng har drabbats av Coronaviruset. Det tråkiga var att vi spelade in en fantastisk scen när vi satte projektet på paus.

Toro har också berättat att de siktat in sig på hösten att komma igång med inspelningarna igen, om allt går i lås vill säga. Detta gäller inte bara Nightmare Alley utan också hans stop-motion film Pinocchio. I Nightmare Alley får vi se skådespelare som Willem Dafoe, Ron Perlman och Rooney Mara.

Än så länge har vi inte fått ett premiärdatum för Guillermo del Toros nya film.

Läs mer om nya bra filmer här på Filmguide!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *