Svenska powerkvinnor säsong 2

Snart får vi se Svenska Powerkvinnor säsong 2

Längtar du efter att få se Svenska Powerkvinnor säsong 2? Viaplay bekräftar att serien får en fortsättning. Den här gången får vi följa gänget fortsatt nära när de tar sig an sina vardagar. För Deckardrottningen Camilla Läckbergs del är det dags att bjuda in tittarna till hennes nya hem, som känt kallas för Villa Lumos. Vi får även följa med henne till inspelningen av Lyckoviken, som är dokusåpan hon varit med och skrivit manuset till. För Mounas del, fortsätter hon att arbeta med sitt tajta schema mellan Marbella och vår huvudstad. Antonija Mandir kämpar vidare med att hitta sin lägenhet utomlands och Keyyo umgås med sin vän Clara Henry. Laila Bagge, då? Hon bollar vidare jobbets alla utmaningar med och sönernas galna påhitt.

Den första säsongen av realityserien var en direkt succé och det rådde inga tvivel om att man skulle förlänga den med fler avsnitt. Av allt att döma kommer serien att fortsätta rulla ett bra tag framöver på streamingtjänsten. Då lär man även rotera med nya powerkvinnor.

Svenska Powerkvinnor säsong 2 förväntas komma till Viaplay under starten på 2022.

Missa inte att du kan läsa en massa nyheter och listor här på Filmguide. Vi täcker filmer och serier, svenska som internationella produktioner. Vår främsta uppgift är att ge dig, kära läsare, tips på bra filmer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *