Vem tror du att du är

Då kommer nya serien Vem tror du att du är?

Var ifrån kommer du, egentligen? Och vilka berättelser, livsöden och familjehemligheter finns i just ditt släktträd? Det ska ännu ett folkkärt gäng svenskar få utforska när det klassiska släktforskningsprogrammet och tittarsuccén Vem tror du att du är? återvänder för en ny säsong på discovery+ och Kanal 5. Bland de medverkande ser vi bland annat Börje Salming och Agneta Sjödin. 

Det blev ett varmt mottagande och omedelbar tittarsuccé när det klassiska släktforskningsprogrammet och SVT-långköraren Vem tror du att du är? fick premiär hos Discovery Networks hösten 2021. Hundratusentals satt bänkade när de folkkära svenskarna Felix HerngrenCarolina GynningJohan UlvesonLinnea HenrikssonMaria Lundqvist och Markus Aujalay gav sig ut på sina livs resor runt om i Sverige och tillbaka i tiden.

Då kommer Vem tror du att du är?

När en ny säsong går upp till hösten kommer publiken få följa bland annat Agneta Sjödin och Börje Salming, när de i möten med släktforskare och experter får ta del av alla de starka berättelser och gripande livsöden som är del av deras ursprung. De medverkande får inte bara besöka historiska miljöer utan även leva sig in i sina släktingars tillvaro genom att prova på yrkesroller, tidsenliga kläder och uppleva allt från vardagliga levnadsförhållanden till omvälvande livssituationer.

– Det är väldigt roligt att få förvalta och förnya det är programmet tillsammans med Warner och vi ser mycket fram emot en ny säsong. Det kommer bli personligt, spännande, omtumlande och många skratt och tårar, säger Mattias Askergren, exekutiv producent på Discovery Networks.

Vem tror du att du är? görs av Warner Bros ITVP och har planerad premiär till hösten 2022 på discovery+ och Kanal 5.

LÄS OCKSÅ: Snart släpps Livet efter dig med Patrick Ekwall