Den stora älgvandringen

Premiär för Den stora älgvandringen säsong 4

I dag den 20:e april är det premiär för Den stora älgvandringen säsong 4. Den spännande naturdokumentären som följer några av de svenska skogarnas jättar, har blivit en stor favorit bland många.
I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. Du som vill följa årets vandring, som är den fjärde gången då vi får se älgar vandra i rutan, kan göra det på Kunskapskanalen och  SVT Play.
Den nya säsongen består av sammanlagt 20 avsnitt, som släpps på löpande band ett om dagen. Men du som följer Den stora älgvandringen säsong 4 linjärt behöver inte känna någon egentligen stress över att hålla särskilda tider. Avsnitten visas under både morgon, eftermiddag och kväll på Kunskapskanalen.
Nu kliver vi in i skogarna på nytt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.