Avskalat med Pär Johansson

Serien Avskalat med Pär Johansson – Alla gäster i nya programmet

Viaplays kommande program ”Avskalat” utgör ett nytt intervjuformat. Pär Johansson, som är grundaren av Glada Hudik-teatern, möter kända personer i samtal om livet.

– Jag hoppas att andra är lika intresserade och nyfikna som jag är på människorna jag möter. Jag tror också att många kommer få sina fördomar förändrade, säger Pär Johansson i ett pressmeddelande.

Avskalat med Pär Johansson bjuder på en humoristisk och emotionell resa. Skratt och allvar avlöser varandra i avskalade och uppriktiga samtal. Sveriges största stjärnor, från olika branscher, lutar sig tillbaka och delar med sig av dråpliga familjesituationer, djupa funderingar och livets överraskningar.

– Tittarna kommer få se ett nära och äkta möte med människan bakom sin titel och vägen dit. Jag personligen älskar att få höra om uppväxt, vad som format dem och livet med alla dess framgångar och misslyckanden, säger Pär Johansson.

Camilla Läckberg en av deltagarna i Avskalat

Intervjuerna spelas in på Cirkus i Stockholm. Gästerna som medverkar är Nour El Refai, Fredrik Reinfeldt, Therese Lindgren, Anis Don Demina och Camilla Läckberg.

– Jag har bjudit in gäster utifrån att jag tänkt ”vilka tror jag att jag känner men inte alls känner när jag tänker efter?”. Därför har det varit en rolig resa. Jag trodde aldrig jag skulle få så många lärdomar och insikter som jag fått av denna produktion, säger Pär Johansson.

”Avskalat” sänds endast på Viaplay senare i höst. 

LÄS OCKSÅ: Här hittar du bra filmtips.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.