Stora nyheter på discovery+ i september

Stora nyheter på discovery+ i september

Efter en fullspäckad premiärvecka med spännande äventyr och folkkära program, nyvunna tittarfavoriter och älskade återseenden kan Warner Bros. Discovery summera en riktigt stark start på höstsäsongen, både på discovery+ och Kanal 5. Trots en valrysare som dominerat medialandskapet har tittarna suttit bänkade framför kittlande premiärer och säsongsstarter. Det helt nya spännande programmet Gränsbevakarna Sverige, tittarsuccén Wahlgrens värld, rafflande äventyrsrealityn Över Atlanten och det alltid lika engagerande Vägens hjältar.

Kanal 5 och discovery+ smygstartade höstsäsongen redan i augusti med två Kristallenvinnande succéprogram, det gastkramande Spökjakt, som slog ännu ett tittarrekord, och finurliga frågesporten Alla mot alla som bjöd på ytterligare en stabil och stark säsongsstart. Och Warner Bros. Discovery fortsätter att prestera med en premiärvecka fullmatad med nya och gamla tittarfavoriter, där såväl tittandet för Wahlgrens värld och Vägens hjältar placerar sig över snittet för tidigare säsongstarter. Sprillans nya Gränsbevakarna Sverige skapade stort engagemang och stod för den bästa premiären på en 20:00-slot på Kanal 5 på två år. Samtliga premiärer ligger på discovery+ topplista över mest konsumerade program, med Älskar, älskar inte, Gränsbevakarna Sverige, Över Atlanten och Alla mot alla i det översta toppskiktet.

– Vi är så otroligt stolta och glada för en mycket stark start och fina resultat för flera av våra fantastiska program. Vi vill rikta ett innerligt tack till alla inblandade, framför och bakom kameran, för ett glimrande utbud som engagerar. Nu ser vi fram emot resten av hösten, som bjuder på fler efterlängtade premiärer och säsongstarter, säger Axel Eriksson, VP Content and Programming, Warner Bros. Discovery Sverige.

Nya premiärer på discovery+ i september

Stora nyheter på discovery+ i september

Älskar, älskar inte, säsong 3
Nya avsnitt varje måndag på discovery+ och Kanal 5
Vi möter svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. Nu planerar partnern att flytta till Sverige för kärlekens skull. Överlever kärleken kulturkrocken?

Gränsbevakarna Sverige
Nya avsnitt varje tisdag på discovery+ och Kanal 5
Tusentals människor passerar varje dag Sveriges gränser. Vi följer tulltjänstemän, utredare, spanare och hundförare som dagligen säkrar Sveriges gränser, hamnar och flygplatser.

Över Atlanten, säsong 4
Nya avsnitt varje tisdag på discovery+ och Kanal 5
Sex kända svenskar korsar Atlanten. Guidade av Gurra Krantz får Linus Wahlgren, Ann Wilson, Casper Janebrink, Loreen Talhaoui, Erik Ekstrand och Kennet Andersson en tuff seglats.

Vägens hjältar, säsong 13
Nya avsnitt varje onsdag på discovery+ och Kanal 5
Trafiken rusar fram på Sveriges vägar. I stressen och trängseln är olyckor, köer och utryckningar en del av vardagen. Vi följer bärgarna i deras livsviktiga arbete.

Vem tror du att du är?, säsong 2
Nya avsnitt varje onsdag på discovery+ och Kanal 5
Nio kända svenskar beger sig iväg på sitt livs resa på jakt efter sina rötter. Tillsammans med släktforskare får de ta del av gripande livsöden som är del av deras ursprung.

Wahlgrens värld, säsong 12
Nya avsnitt varje torsdag på discovery+ och Kanal 5
Pernilla är tillbaka med stora förändringar. På Lidingö är bygget av hennes nya hem i full gång. I Marbella väntar också ett nytt hus och nu är det dags att lämna gröna huset. Ingen dag är den andra lik i Wahlgrens värld.

Mullvaden, säsong 2
Nya avsnitt varje torsdag på discovery+ och Kanal 5
Elva deltagare utför nervkittlande och spektakulära tävlingar i jakten på 500 000 kronor medan mullvaden i hemlighet gör allt för att sabotera.

LÄS OCKSÅ: Allt om Jens Hulténs soloföreställning Sista matchen 2022

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *