Kamera

Film och onlinebingo

Är du ute efter att slötitta lite på film och ha lite mindre ansträngande underhållning? Det går enkelt att hitta filmer för alla smaker och önskemål numera. Och filmer är mer tillgängligt än någonsin. Många har olika streamingtjänster för att möjliggöra vilket slötittande man själv önskar utan tidsstyrning eller en massa reklam. 

Men vad ska du titta på eller vilken genre ska du välja? Ofta beror det på dagsformen eller humöret för stunden. Även om det du gillar bäst är romantiska komedier kan det från tid till annan vara mer lockande med en riktig skräckfilm. Eller så kanske det är tid för att lära sig något och titta på en dokumentär eller faktafilm.

Ibland är det kanske inte filmtittande som är det som väcker intresset. Du kanske vill ha lite med delaktighet eller engagera dig i det som händer. Fördomarna mot att bingo är en pensionärs syssla är förbi. Bingo engagerar fler och fler och har blivit än mer tillgängligt än att sitta på bingohallen för att spela.

Du kan numera lätt hitta ett bingospel på nätet och spela likt i en bingohall. För att delta i ett bingospel kan du titta in på www.miljonlotteriet.se och testa online. Detta är ett spel för alla, i alla åldrar och bakgrund. Och det kan vara ett ypperligt alternativ till att slötitta på tvn om du har gått trött på det.

Hitta några olika genre

När vi numera har film så tillgänglig som vi har kan det bli en vardagslyx att välja genre när vi ska titta på film. Ska du dessutom titta med flera kan utmaningen bli än större än om du ska välja själv. Då kan det vara bra att ha några enkla knep för att fånga så mångas intressen som möjligt.

Kanske är du en som önskar att titta på action medans din tv kompis önskar att titta på tecknat. Då skulle ni kunna kompromissa och hitta en tecknat actionfilm. På så sätt fångar ni upp något fler vill titta på och kunna njuta av stunden båda två eller allihopa. Svårare kan det ju såklart bli om önskemålen är barnfilm kontra skräckfilm. Men det går säkert att kompromissa någonstans även där. 

Ibland kan det ju vara så att intresset för film är ganska lika men spänner sig över flera genre. Då kan det kanske vara så att ni kan hitta en uppföljare på en film ni båda redan har sett. Det kan ju bli en riktigt kanon tid tillsammans framför tvn. Är det fortfarande så att det är svårt att hitta något tillsammans kan ni ju söka efter en sub-genre.

Oense om genre fortfarande

Kommer ni fortfarande inte överens om genre? Spela ett spel i stället. För de sugna finns det mängder med spel online. Bingo är ett spel som gått i vågor genom tiderna. Detta är nu på väg tillbaka igen och kommer sannolikt fortsätta växa. Likt andra spelsidor finns bingo i många olika varianter. 

Online bingo sidorna har som du kanske vet begränsningar i hur mycket bonus dom får ge. Men det finns välkomstgåvor att få även på bingoportalerna. Du är aktiv och deltar genom hela spelet.

För svenska är det något av en gammal klassiker som kommer tillbaka. Detta folkkära spel har funnits med oss i årtionden. Tidigare har bingohallar förknippats med gamla källarlokaler, nu är det tillgängligt för och riktar sig till alla. “Hallarna” kan du nå när och var du vill och du bjuds in i trevliga miljöer precis när du själv känner för det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *