en man med sin mobil

Nybörjar-guide för spelare

Det finns en hel del information på nätet för den som letar information om grunderna gällande betting online. Men det finns få artiklar som hjälper dig att komma vidare att betta med mer avancerade tekniker.

Därför kommer du i denna artikel hitta enkla tips på hur du som nybörjare kan ta del av några av de bästa betting-strategierna för att utveckla din egen spelstil som i längden kommer att kunna ge dig lönsamma resultat.

Låt det ta tid att lära sig

De flesta spelare som har en lång erfarenhet av odds säger att det tar lång tid att lära sig att spela odds på ett smart sätt. Det finns sportspelare som knappt gör några förluster just för att de har lärt sig hur man bettar med smarta strategier.

Om du är en nybörjare på online betting kan du dessutom ta del av en välkomstbonus på de flesta spelsajter. Produktägaren Tony Sloterman håller koll på oddsbonusar där du bland annat kan ta del av betsson välkomstbonus som ger dig extra mycket att spela för när du börjar ditt nya betting-äventyr.

Börja med små summor

Många erfarna spelare kan vittna om att det inte lönar sig att alltid satsa stort – och det tar tid att lära sig att betta på ett smart sätt. Därför innebär det att du inte behöver göra stora satsningar för att vinna, utan ha en spelgräns för vad du får spendera på betting.

Ett tips är att dividera denna summa med det antal spel du vill satsa pengar på under en månad. Ett exempel för att demonstrera: 4000 kr / 100 spel = 40 kr per spel.

Spela inte bara på ditt favoritlag

Det är absolut inget fel i att heja på sitt favoritlag och vilja vinna med dem om de vinner. Men det är inte den bästa strategin när det kommer till betting. Du behöver kunna se på sport och olika lag på ett opartiskt sätt.

Titta på de sporter och lag du spelar på och utgå från att satsa på det lag som är bäst i ärlighetens namn. Om du är för mycket av ett fan kommer du automatiskt att se ner på motståndarlagen – vilket inte kommer att göra dig rik!

Behandla betting som ett företag

För att på bästa sätt kunna fatta beslut inom betting så bör du börja med att förstå hur en sportsbook tjänar sina pengar. Detta begrepp används i liknande sammanhang som “husets fördel” i casinovärlden. En sportsbook tjänar pengar på detta sätt.

En perfekt situation för en sportsbook är att ha samma belopp på vardera sida om varje spel. Det betyder att en sportsbook försöker skapa odds som är baserade på att försöka skapa lika vadslagning på vardera sida. Odds sätts efter förväntat slutresultat.

Gör research

Sportbetting är en stor inkomstkälla för sportbooks och spelsajter. Dessa företag vill givetvis hellre vinna än att betala ut vinster. Detta är något du behöver ha i åtanke när du spelar online.

Sportsajter kommer att samla in all data de kan för att hela tiden ha rätt, därför bör du göra din egen forskning och lära dig allt du kan om de lag och sport du spelar på. Fördjupa dig i analyser och förstå din egen statistik. Håll koll på din vinstprocent och lär dig mer och mer om vilka strategier som fungerar för dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *