Giftiga inspelningen av Aquaman 2 – Jason Momoa försökte få bort Amber Heard

Enligt nya uppgifter som kommer från Variety stod saker allt annat än rätt till under inspelningen av Aquaman 2, som har premiär senare i år. Bland annat ska olika papper från Johnny Depps och Amber Heards rättegång ha dykt upp till ytan med mycket skakigt innehåll. Bland annat står det att filmseriens stjärna Jason Momoa dök upp full på set och försökte få bort Heard från filmen.

Giftiga inspelningen av Aquaman 2 – Jason Momoa försökte få bort Amber Heard
Foto: Warner Bros.

Giftiga inspelningen av Aquaman 2 – Jason Momoa försökte få bort Amber Heard

Medan Heard påstår att Momoa klädde sig precis som Depp och betedde sig giftigt, så har en talesperson på DC tryckt tillbaka mot Heard. Personen, vars namn inte är känt, hävdar att Momoa alltid skötte sig professionellt under inspelningen av den nya filmen. Andra ska ha backat påståendet och sagt att han arbetar stenhårt, och att han gillar att ta en öl då och då. Att dyka upp på full under inspelningen ska det dock inte vara något tal om.

LÄS OCKSÅ: Ethan Hawke prisas i Sverige – får Stockholm Achievement Award 2023

Två källor till Variety säger att Amber Heard var nära att bli sparkad från filmen. Regissören James Wan och cheferna på Warner Bros. ska ha fått bort henne från filmen, men tidningen förklarar varför hon aldrig blev officiellt sparkad. Det var ex-pojkvännen Elon Musk som ska ha skickat dem ett argt brev där han hotat om att ”tända eld på hela kåken” om de väljer att plocka bort henne.

Aquaman 2 har världspremiär den 20 december. Om disharmonin på inspelningsplatsen kommer att reflektera filmen återstår att se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *