buzzfeed gör film med paramount pictures

BuzzFeed gör film med Lionsgate

BuzzFeed inleder samarbete med det stora produktionsbolaget Lionsgate som har många filmer på sitt CV. Nu ska de göra film tillsammans.

Nöjessajten BuzzFeed kommer tillsammans med Lionsgate att utveckla, producera och distribuera deras kommande film. Projektet, om allt går i lås, kommer att ha premiär under 2021. När BuzzFeed fick frågan om projektet så beskriver dem att det inte bara är en film de jobbar på utan rättare sagt, flera stycken, men de lämnar inga direkta detaljer kring detta berättar Variety.

Filmerna kommer troligtvis hamna på stream det vill säga att de inte får bio premiär, men det är inte helt säkert än. BuzzFeed berättar också att de jobbar med ökända och prisbelönta regissörer, producenter och skådespelare vilket troligen gör fler nyfikna på deras projekt. Deras filmer beskrivs som high concept.filmer, alltså där hela handlingen ska kunna sammanfattas i en mening så som Jurrasic Park, Liar Liar eller Memento.

Är du bekant med BuzzFeed?

Missa inte att läsa om bra filmer här på Filmguide!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *