Ny monster film av Universal

Sony jobbar på ny monster film

Sony jobbar på monster film.

Det är produktionsbolaget Sony Pictures som nu köpt upp rättigheterna om att få göra film på AfterShock Comics The Kaiju Score.

Foto: Universal. Pacific Rim: Uprising.

The Kaiju Score kommer att handla om en mycket farlig kupp som utförs av fyra halvkriminella karaktärer. En kupp som är en så kallad once-in-a-lifetime-chans att stjäla konst för flera miljoner, en kupp som kanske gör att dessa fyra personer kommer på fötterna igen, berättar Deadline.

Men vad är då det svåra med uppdraget? Jo, all konst beskyddas av ett enormt moster en så kallad Kaiju, men kanske är monstret bara en bagatell? Manuset kommer skrivas av James Patrick som ligger bakom Death Comes to Dillinger och The Monster of Jimmy Crumb.

Producenterna bakom denna nya monster film är Tony Shaw, Todd Black, Jason Blumethal, Steve Tisch, Lee Kramer och Jon Kramer.

Läs också om nya Disney filmer här på Cineasten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *