Här kan du streama The Menu

Undrar du var någonstans man kan streama en av årets mest hyllade filmer ”The Menu”? Här listar vi alla aktörer som visar den.

I den satiriska thrillern följer vi ett ungt par som tillsammans med en grupp främlingar åker ut till en avlägsen ö. Dit är de välkomna att besöka en högst exklusiv restaurang som är känd för sina speciella konceptmenyer. Mycket riktigt har den högst begåvade och något besatte köksmästaren förberett en påkostad avsmakningsmeny, men snart märker de att allting inte riktigt är som det verkar. Chockerande överraskningar väntar sällskapet som snart kommer önska att de aldrig hade klivit ombord båten dit.

LÄS OCKSÅ: Här kan du streama Andra Avenyn

The Menu har hyllats för att vara en uppfriskande rolig och originell film i tider där remakes och reboots görs på hög på varandra. Det är också kul att idén till filmen kommer från när manusförfattarna besökte den norska restaurangen Cornelius Sjømatrestaurant i Bergen. Men du behöver samtidigt vara med på att den trots sin stundom fnissiga kreativitet bjuder på en hel del spännande och obehagliga sekvenser.

På rollistan ser vi tre stora Hollywoodstjärnor i Ralph FiennesNicolas Hoult och Anya Taylor-Joy.

Här kan du streama The Menu
Foto: Searchlight Pictures.

Här kan du streama The Menu

Vill du spendera kvällen med The Menu? Då finns det flera sätt att se den på; filmen går att streama både via prenumerationstjänst och hyra. I skrivande stund kan du se The Menu på Disney+. För hyr och köp finns den tillgänglig på Viaplay, Microsoft Store, Apple iTunes, Google Play, Rakuten TV och SF Anytime.

Smaklig spis!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *