Nu kan vi se trailern till “Lycky Hank” där Bob Odenkirk spelar en professor i medelålderskris 

Nu kan vi se trailern till “Lycky Hank” där Bob Odenkirk spelar en professor i medelålderskris 

AMC kommer med ny drama tv-serie där vi ser Bob Odenkirk som är professor på ett college kämpar med att komma till rätta med medelmåttighet. 

Serien är fortfarande under produktion och har världspremiär på filmfestivalen South by Southwest i Austin den 11 mars samt har primiär på AMC den 19 mars. Va beredd på att träffa en professor som inte alls är lik den vanliga, lika fånig och ingorant som sina studenter är vad han är ibland.

LÄS OCKSÅ: Här kan du streama The Menu

Det vi vet om berättelsen är endast vad AMC delat med sig på deras officiella sida, sammanfattningen lyder: “Lucky Hank är en berättelse i åtta avsnitt i mitten av en pågående medellivsskris. Berättelsen utspelar sig på Railton College och är berättad i första person av William Henry Devereaux Jr (Bob Odenkirk) som osannolikt är en ordförande för den engelska avdelningen i ett svårt underfinansierat college i en amerikansk arbetarstad. William Henrys missnöje grundar sig i hans dåliga relation till sin far, den mediokra studentkåren och den minst sagt splittrade avdelningen han jobbar på.” 

Nu kan vi se trailern till “Lycky Hank” där Bob Odenkirk spelar en professor i medelålderskris 
Foto: AMC.

Lily Devereaux (Mireille Enos) spelar rollen som hans oförskämda hustru (Williams Hustru) som är vice rektor på ett lokalt gymnasium i delstaten Pensylvania där de ockås bor. När Hanks liv tydliggörs börjar hustrun ifrågasätta hennes väg i livet samt de val hon gjort genom tiderna. 

Andra medverkande skådespelare är Sara Amini (Meg Quigley), Diedrich Bader (Tony Conigula), Suzanne Cryer (Gracie DuBois), Olivia Scott Welch (Julie Devereaux) och Cedric Yarbrough (Paul Rourke).

Daniel Paprocki

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *