Bland bra filmer och nya actiontips hittar vi Kate

Bra filmer – nya actiontips

Vi tar vårt tunga ansvar som filmtidning och fortsätter att gräva fram det bästa av olika genrer. Idag sätter vi den närmast oändliga actiongenren under luppen. För att göra vårt urval av de bästa av sitt slag, väljer vi att fokusera på nya titlar som finns tillgängliga för streaming. Söker du efter rekommendationer på andra sorters titlar? Då har du kommit rätt. Här på Filmguide hittar du nämligen flera tips på bra filmer i olika genrer. Bläddra gärna runt!

Kate

Vill du se en adrenalinpumpande actionfilm kan vi högst rekommendera Kate som streamas på Netflix. Filmen följer en yrkesmördare som blir förgiftad under sitt allra sista uppdrag och därmed bara har tjugofyra timmar kvar att leva. Hon bestämmer sig för att ägna sin sista tid åt att hitta personen som skadat henne och uträtta sin hämnd innan hon trillar av pinnen. Men hon måste skynda sig för tiden är kort. På rollistan ser vi bland annat Mary Elizabeth Winstead och självaste birollskungen Woody Harrelson.

Jolt

Jolt är en av bra filmer för den som söker nya actiontips
Jolt är en av bra filmer för den som söker nya actiontips. Foto: Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video fortsätter visa sig duktiga på att leverera riktiga actionrökare. I färgsprakande Jolt med Kate Beckinsale följer vi en argsint och närmast mordisk kvinna som har en eldriven väst som ger stötar för att hindra henne från att koka över. När hennes värsta motstånd någonsin uppdagar sig kommer den att få ge många stötar…

Jolt är en riktigt kul actionfilm som håller ett stadigt grepp om taktpinnen. Den bjuder även på en hel del mörk humor. Beckinsale är lysande i huvudrollen.

The Tomorrow War

Precis som Jolt är The Tomorrow War en stark produktion i genren av Amazon Prime Video. Den här berättelsen handlar om en man som väljs ut för att bekämpa ett krig i framtiden, detta på grund av hans förmåga att konfrontera det förflutna. I huvudrollen ser vi Chris Pratt, som varit med i ett flertal blockbusters. Det är påkostat och pampigt med flera riktigt bra krigsscener. Given rekommendation till den som letar efter bra filmer med betoning på nya actiontips.

Gunpowder Milkshake

Gunpowder Milkshake är given bra filmer hos den som söker nya actiontips
Bland bra filmer för den som söker sig en gedigen kick är Gunpowder Milkshake perfekt. Foto: Netflix.

Gunpowder Milkshake följer en lönnmördare som ignorerar sitt uppdrag för att istället rädda ett barn. Då bryter ett helvete ut i hennes kriminella värld och hon befinner sig snart mitt i ett blodigt krig. I alla våldsamheter återuppstår ett lika hårdkokt systraskap, redo att slåss för det som är rätt.

The Hunt

Bland pärlor i actiongenren måste vi lyfta fram The Hunt som just nu finns att se på Viaplay. Storyn tar vid när tolv främmande människor vaknar upp i en skog utan att veta hur de hamnat där. Snart får de däremot veta att de är del av ett dödligt spel där de måste kämpa för att överleva. De har nämligen blivit utvalda att jagas.

Har du sett alla filmer på listan, eller finner du tips att kasta dig över? Om du har andra tips, var god kommentera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *