Tarantino berättar om storfilmen han länge drömde om

Quentin Tarantino berättar om storfilmen han länge drömde om

Visste du att mästerregissören Quentin Tarantino, som gett oss Kill BillPulp Fiction och Inglourious Basterds, hade planer på en riktig old school-blockbuster? Det rör sig om något så pass gediget som en helt egen Godzilla-film. Planerna gick som vi förstår i kras, men oavsett är det roligt att han ville göra sin egen tagning på en så pass älskad klassiker.

Tarantino är tydligen ett stort fan av Godzilla och filmen med samma namn från 2014. Enligt de uppgifter vi får ta del av ska han ha blivit så pass berörd av filmen att han behövt ta av sig sina 3D-brillor för att torka bort tårarna.

Foto: Warner Bros.

Quentin Tarantino berättar om storfilmen han länge drömde om

När Tarantino pratade med tidningen Entertainment Weekly år 2004 sa han bland annat att han vill göra en Godzilla där ödlan styr människans samhälle och samtidigt betraktas som en gud då han gång på gång fäktar bort andra monster.

– Den skulle heta Living Under the Rule of Godzilla. Det är så samhället skulle se ut när en stor, grön jävla ödla styr din värld, sade Tarantino enligt Filmtopp.

Nu blir det ingen Godzilla-rulle av regissören. Han kommer som bekant att istället göra The Movie Critic som handlar om en recensent på en porrblaska. Filmen blir han gång på gång säger den allra sista vi får se av honom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *