Efterlyst 2021

Efterlyst 2021 – senaste avsnitten

Efterlyst sänds torsdag 20.00 på Viaplay och TV3.

Här är veckans innehåll i Efterlyst 2021 på Viaplay, Sveriges ledande kriminalmagasin där tittarna som vanligt kan hjälpa polisen att lösa grova brott. På Viaplay blir Efterlyst längre med fler fall och fördjupningar. Den här veckan tar Efterlyst upp hundattackerna i Malmö, där någon lägger ut mat fylld med rakblad och glaskross. Hasse Aro leder Nordic Entertainment Groups kriminalmagasin Efterlyst på Viaplay och TV3, grundpelaren i Krimtorsdag. Med sig i studion har han polisens tipssamordnare och de två experterna Anna Svedin, åklagare, och Hanna Lindblom, advokat. Efterlyst sänds även på TV3.

Här är veckans fall i Efterlyst – torsdag 20.00 på Viaplay och TV3:

MALMÖ: Vem vill skada Malmös hundar?
Efterlyst tar upp vågen av hundplågeri i Malmö, där någon eller några lägger ut mat fylld med rakblad och glaskross i Malmös parker.
STOCKHOLM/HJULSTA: Våg av skjutningar i gänguppgörelse
Ett flertal personer sitter häktade för de skottlossningar som ägde rum i Stockholmsförorten Hjulsta i slutet av augusti, där en ung man miste livet. Polisen behöver fortfarande hjälp för att lösa brotten och få de misstänkta dömda.
GÖTEBORG/DELSJÖN: Mordförsök på kvinna i fritidsområde
En kvinna överfölls och utsattes för livshotande våld av en okänd man när hon promenerade på Södra Delsjöslingan utanför Göteborg. Polisen behöver hjälp med vittnesuppgifter.
STOCKHOLM/ROTEBRO: Handgranat kastades in hos barnfamilj
En barnfamilj i Rotebro hade änglavakt när en handgranat kastades in i deras bostad, då granaten studsade på en möbel och exploderade en bit ifrån familjen. Polisen tror dessutom att granaten kastades in i fel bostad, och nu behöver de hjälp att hitta de hänsynslösa personerna som ligger bakom dådet.
VILHELMINA: Mordutredning öppnas efter avslöjande i 200 sekunder
Efterlyst följer upp avslöjandet i Aftonbladets och Viafrees program 200 sekunder, som visade på stora brister i utredningen av Bengt Jägers mystiska död. Polisen öppnar nu mordutredningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *